dilluns, 23 de novembre del 2009

Noves Col·laboracions

F.O.C. inicia aquest proper trimestre un seguit de col·laboracions amb l'Ateneu de Santcugatenc per a donar impuls a un nou projecte de Desenvolupamet Personal a través de Mòduls de Cerca de Feina per als ciutadans de Sant Cugat del Vallès i Assessorament Personal.

Les actuacions de l'Ateneu van dirigides a promoure el civisme, la participació ciutadana, el creixement del teixit associatiu i els valors democràtics en el conjunt de la societat.


L'Ateneu Santcugatenc és una entitat sense ànim de lucre que té la seu i treballa al municipi de Sant Cugat del Vallès amb les entitats i la ciutadania.

L'activitat de l'Ateneu s'adreça a tota la població, des d'infants a gent gran. L'Ateneu compta en l'actualitat amb 4.000 usuaris i participants cada trimestre: més de 750 alumnes al seu programa de formació sociocultural, 24 associacions i grups que utilitzen la seu de l'Ateneu com a local propi, tres espais per a actes d'entitats i particulars i celebracions infantils que s'ocupen cada cap de setmana, projectes d'intervenció social, espais per a joves, programació cultural: xerrades, tertúlies, programació anual d'exposicions d'art... Totes aquestes són les persones que conformen l'entitat i són "Amics de l'Ateneu", una eina de fidelització i suport per a l'entitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada