diumenge, 1 de novembre del 2009

Xerrada de F.O.C. a "Sabadell Emprèn"

El passat 30 d'octubre F.O.C. va ser convidat a participar a l'acte per emprenedors "Sabadell Emprèn" organitzat per Jove Cambra Internacional de Catalunya.


Durant l'acte, vam tenir l'honor de poder oferir una petita sessió formativa sobre Factors d'èxit necessaris per a emprendre i com treballar-los per tal de potenciar-los.


La sessió va ser impartida per la
Clara Vergés i podeu veure més informació a la següent pàgina web:










Autoritats de la Ciutat, Emprendedors i Convidats al Vapor Llonch.









Detall de la Sessió moment dedicat a
l'AUTOCONEIXEMENT
dins dels
Factors d'èxit: Perfil de l'Emprenedor

1 comentari:

  1. El passat divendres 30 d’octubre, va tenir lloc al Vapor Llonch, la primera edició del Sabadell Emprèn.

    Aquest acte va permetre oferir respostes i ajudar als emprenedors, a donar els primers passos per tal de convertir la seva idea o negoci en un autèntic projecte empresarial.

    La tinent d’alcalde de Treball, Formació, Indústria i Innovació, Montserrat Capdevila i el membre executiu de la Cambra de Comerç, Lluís Matas, van presentar l’acte als assistents, juntament amb l’alcalde, Manuel Bustos.

    La jornada, que va durar tot el dia, va comptar amb la presència de destacats ponents a nivell català dedicats a l’assessorament i formació de nous emprenedors i protagonistes en primera persona de projectes empresarials propis, com per exemple, la Mireia Muñiz de Grow Up Services, en Jordi Mercader de MercaConsult, en Julián Vinué, del Parc d’Innovació La Salle, i la Clara Vergés de FOC entre d’altres.

    A la tarda, també es va fer un Business Networking Event (BNE), on les empreses i emprenedors, tenen la possibilitat de donar a conèixer els seus productes o serveis i així ampliar la seva xarxa de contactes. El BNE, té un format molt singular pensat per optimitzar el temps dels participants, que s’han de distribuir en parelles i disposen de tan sols cinc minuts per exposar la seva línea de negoci, allò que busquen i els productes o serveis que ofereixen. Passat aquest temps, zona un xiulet i es produeix un canvi d’interlocutor durant els cinc minuts següents, i així successivament.

    Aquestes jornada innovadora va ser tot un èxit i va permetre contagiar il·lusió i optimisme a tots els assistents, tenint en compte la situació econòmica actual.

    ResponElimina