dimarts, 2 de març del 2010

VIVARTE creu en el seu Client Intern

Gran èxit de les dos edicions del curs Atenció Telefònica (el Client Intern) realitzades a Vivarte Moda i entre diversos departaments d'aquesta gran companyia, a través d'EUROLOG.

Des d'un bon principi el grup es va mostrar participatiu i amb una ment molt oberta, aspecte que va facilitar la tasca i va potenciar el poder avançar en conceptes clau per a l'aprenentatge.

El concepte latent en tot moment va ser el poder arribar a entendre que cada persona té una percepció i una realitat diferents, qui es pot erigir com a jutge de l'altre? Quin concepte tan antic i tan poc practicat, oi?

Dins d'un ambient de diversió i aprenentage consolidat, van finalitzar les dos edicions, d'una jornada sencera cadascuna, amb un Pla de treball dirigit a la millora laboral. Aquest pla es va materialitzar fàcilment sobre el paper i amb consens de tothom, en unes accions molt concretes dirigides a millorar sempre i sense fí, la relació i atenció al client intern (els propis companys de feina)

Els valors que ens van fer adoptar aquestes accions van ser escollits per els assistents i van dominar aspectes com:
- El client es mereix el millor tracte possible perquè entre altres coses és vital per al treball feina a Vivarte

- Els nostres clients tenen necessitats professionals diferents i la nostra feina pot ser satisfer-les.

- Els clients no són un número són persones i no és suficient pensar-ho, cal expressar-ho.

Durant aquesta formació es va parlar de tot, inclús de les dificultats de com seguir el pla de treball un cop fos el següent dilluns. Les tàctiques establertes i el conte final que vam explicar queden en secret entre F.O.C. i les persones assistents i confiem els faran recordar la formació durant molt de temps.

Gràcies Vivarte i gràcies Eurolog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada