dimarts, 14 de desembre del 2010

Una vintena de dones participen al X Beers & Blogs de Dones en Xarxa

El Restaurant Danzarama de Barcelona va ser l’indret que va acollir, el passat 2 de desembre, la desena trobada de dones blogueres de Dones en Xarxa, el Beers & Blogs per a Noies.
Aquestes trobades pretenen ser una cita de referència per a les blogueres catalanes, i la nostra associació les organitza, bi-mensualment, en alguna cerveseria o restaurant cèntric de Barcelona.
Carme Sánchez, gerent de Dones en Xarxa, va ser l’encarregada de dinamitzar l’acte, que va comptar amb la presència d’una vintenta de dones de perfils molt diversos i interessants.

Amés de cares conegudes com l’Àurea Martín, del blog Ok, ok, it’s me, l’advocada Olga Arderiu o les Blogueres de Sant Martí (aquest cop representades per la Neus Navarro, la Mª Jesús Mandianes i la Pilar), ens vam trobar amb noves incorporacions com ara l’Amparo Bernad, del blog Estupendo, y ahora qué?, la Carolina Gaona, de Difusión en tiempo real, i la Bel Olid, autora de Com una taronja.
Des de Mataró i acompanyades per la dinamitzadora de Dones en Xarxa al Maresme, Mercè Mulet, van arribar dues dones que acabaven d’estrenar blog després de participar en un dels tallers de formació que imparteix la nostra associació, la Paqui González i la María Martín. També de Mataró, però amb molta més experiència, la bloguera Encarna Siles, autora, entre altres, de la bitàcola La Tercera Edad.

La Natàlia Pomar i la Clara Vergés, co-fundadores de Formació, Orientació i Coaching, no van voler faltar a la cita, com tampoc hi van faltar la María Ripoll, de La Blog Serie, la grafista Mariví Arróspide, ni Mª Teresa Galcerán, del grup de comunicació AM57.
El punt literari el van posar la Joanaina Font i la Vanessa López, que va venir des de Cubelles acompanyada per la dinamitzadora de Dones en Xarxa al Garraf, Lidia Molina. La dinamitzadora del Baix Llobregat, Olga Reyes, i la del Barcelonès, Patrícia Fernàndez, també es van unir a la trobada.

I, a continuació, la llista completa de dones assistents i els seus blogs:
Joanaina Font: Joanaina
Isabel Olid: Com una taronja
Paqui González: Mis cuadros
María Martín: Mery
Natàlia Pomar i Clara Vergés: Formació, orientació i coaching
María Ripoll: La blog serie
Mariví Arróspide: Vissaví
Carme Sánchez: Apunts
Neus Navarro, Mª Jesús Mandianes i Pilar: Blogueres de Sant Martí
Carolina Gaona: Difusión en tiempo real
Encarna Siles: La tercera edad
Mercè Mulet: Mentrestant
Olga Arderiu: MDA Advocats
Olga Reyes: Pensado en voz alta
Amparo Bernad: Estupendo, y ahora qué?
Vanessa López: Oniria
Mª Teresa Galcerán
Patrícia Fernàndez: InfoNet
Àurea Martín: Ok, ok, it’s me

MIREU MÉS FOTOS A : http://www.flickr.com/photos/donesenxarxa1/5240978114/in/set-72157625422728357/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada