diumenge, 30 de gener del 2011

El II Còctels & Blocs comptarà amb la presència de la presidenta de l’ADPC, Carme Freixa

Una trentena de dones ens van acompanyar durant l’estrena del nou format de trobades de blocaires catalanes que organitza Dones en Xarxa, el Còctels & Blocs.

En aquesta primera cita, la convidada d’honor va ser l’antropòloga Trina Milán, professora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i presidenta de l’associació STIC.CAT - organitzadora dels Premis Blocs Catalunya -, que va causar molt bona impressió a totes les assistents.

Pel segon Còctels & Blocs, que es celebrarà el proper dijous, 10 de febrer, entre les 19 i les 21 hores aproximadament, a la Cocteleria Milano de Barcelona (Ronda Universitat, número 35) (veure mapa), Dones en Xarxa comptarà amb una altra convidada d’excepció.

Es tracta de la periodista i sexòloga Carme Freixa, presidenta de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) - impulsora del magazine Dones Digital i dels Premis de Comunicació No Sexista - i co-autora, juntament amb la cineasta Susana Koska, del bloc ciber-activista Cicatrices Transgénicas.

Com sempre, les begudes aniran a càrrec de cadascuna de les participants i Dones en Xarxa procurarà el pica-pica.

Per confirmar la teva assistència, envia un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte II Còctels & Blocs, o respon a través de l’esdeveniment que hem creat a Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada