dilluns, 7 de març del 2011

III Còctels & Blocs de Dones en Xarxa

L’antropòloga Trina Milán ens va acompanyar durant el I Còctels & Blocs. La periodista Carme Freixa va participar en el segon. I, per al III Còctels & Blocs de Dones en Xarxa, comptarem amb Simona Levi com a convidada d’excepció.

Nascuda a Itàlia però establerta a Barcelona des de 1990, Simona Levi és una artista multidisciplinar - dirigeix el Centre d’Agitació Cultural Conservas i el festival d’arts escèniques i visuals aplicades In Motion del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) - i una destacada activista en favor del coneixement lliure i l’intercanvi de continguts a través d’Internet.

Lidera el col·lectiu EXGAE - ara anomenat La-EX -, que vetlla pels interessos dels i les internautes enfront d’entitats de gestió i lobbys culturals com la SGAE. I va participar recentment en el Free Culture Forum celebrat, el passat octubre, a Barcelona.

Si vols escoltar a la Simona parlar sobre software lliure, l’univers Linux, les llicències Creative Commons i moltes coses més, apunta’t aquesta cita en la teva agenda: dijous, 10 de març, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona.

Com sempre, les begudes aniran a càrrec de cadascuna de les participants i Dones en Xarxa procurarà el pica-pica.

Per confirmar la teva assistència, envia un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte III Còctels & Blocs, o respon a través de l’esdeveniment que hem creat a Facebook.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada