dissabte, 18 de juny del 2011

EL CONTACTE DEL MES: GROUP EMEY external services

La Yolanda i la Marta ens presenten el seu interessant projecte destinat a la col·laboració positiva amb empreses i persones empresàries.
Aquest mes volem presentar-vos aquest recent contacte i el resum dels serveis que ofereixen molt lligat al concepte networking i a l'actitud positiva que comporta.
Us deixem amb la seva explicació i el valor afegit que aporten:

GROUP EMEY External Services, som una empresa dedicada a ajudar a PYMES i autònoms a optimitzar el seu temps estalviant diners, sense haver de prescindir dels serveis d´una secretària personal.

Com ho fan? Posem al seu servei, una secretaria que rebrà les seves ordres com si fos al despatx contigu al seu, realitzant totes aquelles tasques que siguin de la seva necessitat o interès (atenció telefònica personalitzada a clients, proveïdors, informació sobre la seva empresa, gestió de la seva agenda, organització de viatges i esdeveniments, gestió d´impagats i comandes, campanyes de telemarketing, domiciliació de societats, etc...) amb la màxima confidencialitat i professionalitat.

El seu negoci serà sempre atès i vostè podrà optimitzar el seu temps i disposar en qualsevol moment i allà on es trobi, de totes les gestions realitzades, mitjançant un web site exclusiu.

Això el proporcionarà una excel•lent imatge corporativa i un important estalvi de temps i diners, ja que podrà contractar únicament i de manera puntual, aquells serveis que necessiti, sense tenir que afrontar els costos de seguretat social, riscos de baixa per malaltia, vacances, pagues extres, ni equipament per oficina.

Què aporten? Donem un servei molt personalitzat i a la mida de les necessitats dels nostres clients, empatitzant amb tots ells per poder donar un òptim servei i així poder aconseguir els objectius marcats.

Es per això que ens agrada assistir a diferents tallers i jornades de coaching que ens ajudi a desenvolupar el potencial professional i humà per aconseguir el millor de nosaltres mateixes, així com a gaudir de la nostra vida i professió des de l´autoconeixement i l´aplicació d´un compromís per a millorar.

Es en un d´aquests tallers, concretament al PTV (Parc Tecnològic del Vallès), on vàrem conèixer a la Clara i la Natàlia de F.O.C., on vàrem gaudir d´una jornada molt propera, que va propiciar una gran interactuació de tots els assistents. TOT UN ENCERT!!!

Si ens voleu conèixer, som la Yolanda i la Marta i restem a la vostra disposició a les dades de contacte que seguidament detallem:

GROUP EMEY External Services
C/ Aribau 177, entl 2
08036 Barcelona
Telf. 932 418 711

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada