dissabte, 25 de juny del 2011

El que ens ha agradat de BizBarcelona

La primera edició de Bizbarcelona ha ofert a 13.336 emprenedors solucions per a fer enlairar les seves idees, trobar noves destinacions pels seus negocis o rutes de vol innovadores per a les seves empreses.
Durant dos dies, el saló ha promogut més de 1.800 reunions entre emprenedors, inversors i assessors i s’ha convertit en la millor plataforma d’internacionalització, finançament i creació d’empreses amb especial èmfasi en els mecanismes de creixement empresarial i la innovació.

http://vimeo.com/25245220

Allí vam anar F.O.C. fent ús del Taulell de l'Emprenedor, Speednetworking i visitant els stands d'altres
emprenedors i empreses que ofertaven els seus serveis.
Com a destacable sempre reforçarem la importància de fer contactes i treballar futures inèrcies.

En aquest cas volem afegir un punt important a tots els conceptes que estan vigents avui dia, el Mentoring és un d'ells. El saló el va treballar amb la col·laboració dels següents professionals:
Entre els directius que dediquen unes hores del seu temps a assessorar a joves empresaris estan Ferran Soriano, president de Spanair; Jaume Roure, president de Mediapro; Joaquim Coello, president d'Applus Serveis Tecnològics; Albert Esteve, vicepresident de Laboratoris Esteve; Carles Grau, director de Microsoft a Catalunya; Antoni Abad, president de Cecot; Josep Miarnau, conseller delegat del Grup Comsa Emte; Francesc Bonamusa, director general d'Arcelor MittalStainless Service; Inmaculada Amat, directora general d'Amat Finques; Ricard Aubert, conseller delegat de Simon Holding i Carles Kinder, conseller delegat de GTD Enginyeria de sistemes i software.

Mentoring i Coaching són dos conceptes que han existit des de fa temps i que ajuden a promoure nous negocis i nous objectius personals.

També vam trobar molt encertades les possibilitats de participació de l'empreneduria. Taulells per penjar comentaris, zona de trobades a través de sms i un stand que atreia a les persones a través d'un sistema de post-it i opinions anticrisi. Allí en vam deixar 4 ben enganxades i les que ens van semblar més interessants les compartim amb vosaltres:
Si voleu formació, assessorament en el discurs sobre com vendre el propi projecte i coaching per a millorar qualitats personals i marcar-se objectius ens trobareu a info@foc-web.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada