divendres, 7 d’octubre del 2011

ÀSIA EN XARXA! Xina: de productors a consumidors


Sessió d'intercanvi d'experiències empresarials a Xina

Participa en aquesta trobada entre empreses interessades a la Xina o que ja hi treballen, per intercanviar experiències i resoldre dubtes. L'objectiu és crear una xarxa per generar sinèrgies, posar en comú problemes i buscar conjuntament solucions.

La sessió serà dinamitzada pels promotors del portal d’informació especialitzat en mercats asiàtics Asiared.com, i comptarem també amb la presència dels experts de China Consultants, que podran respondre dubtes específics de caire legal, propietat intel·lectual, etc. El fil conductor de la trobada serà el procés de transformació de la Xina, de fàbrica del món a mercat consumidor, i les oportunitats que se’n deriven per a les empreses estrangeres.

Amb aquesta xerrada s’inicia ÀSIA EN XARXA!, una trobada periòdica amb les empreses interessades en Xina i la resta de mercats asiàtics, alguns tan importants com Índia, Japó, Corea del Sud o Austràlia, i que té com a objectiu crear un espai de sinèrgies i coneixement sobre les economies més dinàmiques del planeta.

ÀSIA EN XARXA! tindrà continuitat online amb un grup propi a Biznetbarcelona.com.

DADES BÀSIQUES DE LA SESSIÓ

Quan? Dilluns, 17 d’octubre de 2011, 17-19h

On? Parc Tecnològic Barcelona Nord – C/ Marie Curie, 8-14, 08042 Barcelona



IMPORTANT! El nombre de participants es limitarà a 20-25 empreses, escollides en funció de la seva experiència prèvia i/o interès en Àsia que indicaran a través d’aquest formulari.

Per a qualsevol dubte pots escriure un email a laura.espiau@barcelonactiva.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada