dimecres, 18 d’abril del 2012

CONTACTE DEL MES: MAGRANA i el seu show room el dia 21


      Parla una de les seves creatives...les membres de Magrana 
      ens vam conèixer gràcies a diferents amistats en comú i 
      coincidíem a les trobades mensuals del grup CreaTuTu.
El grup CreaTuTu és una espècie de ”club de costura i creacions”, ens reunim puntualment el primer diumenge de 
cada mes, a la tarda. Són trobades d’amistat i tertúlia, amb   
l’al·licient de ser un espai creatiu i d’intercanvi .
Fruit  del CreaTuTu va néixer un projecte que va una mica més 
enllà i busca una sortida comercial a les produccions.
Per tant, Magrana està format per 5 amigues, la Carlota, la Gemma, la Marina, la Mònica i la Vea, que es reuneixen els diumenges per passar-ho bé i que veuen en les coses fetes amb dedicació, paciència i creativitat una sortida comercial. 

EQUIP DE MAGRANA
El nexe entre Magrana i FOC és l’Escola Efa (Escola de Formació de l’Acellec) on d’una manera o d’una altra
totes hi estem vinculades (fent formació, sent alumnes o treballlant a les seves instal·lacions)
      FOC sempre és un referent de la creativitat, la nostra experiència en creacions i dissenys es podria enriquir amb els processos i el guiatge de FOC.  
Conjuntament veiem l'opció de crear plà de treball i una definició d’objectius, pensem que la col·laboració amb FOC ens beneficiaria per fer un pas endavant.
També pensem que es podria organitzar un dels nostres shows-rooms introduint una temàtica de creixement personal que FOC ens podria dinamitzar. 
 
1.   Les persones que estiguin interessades en adquirir productes exclusius, fets a mà (i a màquina de cosir) poden seguir les nostres creacions a la nostra pàgina de facebok https://www.facebook.com/magranacreativa, però el millor de tot és que esporàdicament organitzem “show rooms”; això significa que escollim un local i portem allí tota la nostra producció, amb la finalitat de que les persones del nostre radi puguin venir veure i tocar les peces.
Pensem que la exclusivitat és un factor molt important a les nostres creacions, cada peça ha estat elaborada específicament, treballem constantment en nous dissenys i també elaborem encàrrecs específics.  Ei i a més a més... no abusem amb els preus!
El proper show room és el dissabte 21 de 12:00 a 19:00, al bar Cafèterapia de Barcelona, Ronda de Sant Pau, cantonada amb Parlament. Metro: Sant Antoni (L2), Paral·lel i Poble Sec (L3).
Serà una trobada on podrem trobar regals i detalls per a Sant Jordi, no hi faltaran els dracs, les roses els llibres ni les sorpreses.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada