diumenge, 10 de juny del 2012

Contacte del mes de Juny: INQUIETS MEDIA

Tal com diu el nostre nom som, sobretot, Inquiets. Molt inquiets. Ens agrada explicar històries de forma visual i ens entusiasmen les noves tecnologies. Tot això neix quan el "http://www.linkedin.com/pub/xavi-montany%C3%A0-calvo/18/77a/2ba" Xavi Montanyà crea Inquiets Media aprofitant anys d'experiència en el sector televisiu. Senta les bases i al gener de 2011 s'associa amb "http://es.linkedin.com/pub/alberto-lacasa/6/418/652" Alberto Lacasa, que aporta una visió més de negoci lligat a la xarxa.
La nostra manera de treballar és fent Vídeo per internet. Desenvolupant una miqueta la idea: som una productora multimèdia especialitzada en
la producció de contingut per la xarxa. Per a nosaltres és atractiu per dos motius: El primer creiem que obre una finestra d'oportunitat per a empreses que fa molts pocs anys, pel seu tamany, mai haguessin pogut plantejar-se res semblant a comunicar la seva marca de forma audiovisual. Avui, els costos han baixat molt i ho permeten. La segona és que estar ficats en un sector tan innovador com internet ens permet aprendre moltíssim. Cada dia.

Us convidem a dos coses En primer lloc a la nostra web: "http://inquiets.net" Inquiets Media. Però també a les nostres oficines de Terrassa, al c/ del Viveret 98. Si algú vol venir a veure'ns físicament, no cal que sigui per comprar-nos, el convidarem a un cafè. Ens agrada compartir experiències, de les quals sempre es treuen cosetes interessants. El nostre bloc: http://inquietsmedia.blogspot.com.es/

Amb F.O.C. ens van conèixer a La Colmena, un curiós event de Networking. L'atzar va fer que forméssim part d'un dels equips de treball. I consti que va ser un plaer!
Ja hem parlat de fer alguns acords de partnership. Per una part, com a Inquiets, entenem que oferim uns serveis que poden ser interessants pels clients de FOC. Per una altra banda, ens hem proposat fer certs intercanvis en els esforços que fem a la feina per tal que totes dues parts poguem enriquir-nos (no només econòmicament) mútuament.

Us convidem a veure un dels treballs en els que hem col·laborat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada