dimecres, 1 d’agost del 2012

Article del mes d'Agost: Tanquem per vacances

Ja fa uns quants mesos que parlem de les emocions que ens ho posen difícil, aquest mes d'agost hem volgut que l'article sigui diferent però amb les mateixes intencions.
Tenim emocions que ens ho posen difícil a les vacances?
Heu sentit mai parlar de la càrrega alostàtica? (potser si us diem distrés us comença a sonar més) el cos habitualment reacciona a diferents estímuls per mantenir un equilibri, i això ho pot arribar a fer a través de canvis fisiològics, quan està descompensat pot haver-hi una perjudicial elevació crònica dels mediadors químics de la resposta (la càrrega alostàtica) En resum, efectes desfavorables deguts a la persistència inadecuada d'una resposta inicial i intensa.
Doncs bé, molts experts defensen que aquesta càrrega genera un residu, com si fos tòxic i que s'enmagatzema. Només el podem "reciclar" si tenim  períodes de recuperació habituals (durant el dia) Hem de descarregar cada dia.
Què passa a les vacances? en general no tenim tanta pressió el residu surt de cop, com? les típiques
malalties, mal de cap, grip, costipat, mal d'esquena...i tot l'estiu amb malestar.
Què fem?
- preparar les tasques prevacances amb antel·lació
- deixar tancats els temes importants i urgents, no pretendre fer-ho tot
- prevenir tenint moments de desconnexió diaris
- no endur-se feina ni eïnes tecnològiques que permetin consultar aspectes laborals, o no carregarem les piles del tot. És imprescindible? doncs connectem-nos com a molt una hora al dia.

A F.O.C.Ens encanta treballar sense patir!! pel que consultarem un cop cada cert temps els nostres mails 
info@foc-web.com
nataliapomar@foc-web.com
claraverges@foc-web.com
i repetim TANQUEM PER VACANCES!!! creieu que hem escrit avui aquest article? tots els articles del mes d'agost han estat redactats i programats per a que es publiquin aquest mes, la tecnologia la gran amiga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada