dimarts, 7 d’agost del 2012

Projecte personal i/o professional, només cal saber les passes

Font: MeetBCN
La frase "cata de vins" ens evoca a tothom idees diferents, que si poguessim recollir-les trobaríem que tenen en comú : coneixement, plaer i distensió.
Meet BCN convoca habitualment seminaris i trobades diverses dins del seu Espai de Coworking.
La "Isabel" cerca les necessitats de les persones i programa amb varietat activitats on el rerefons sempre és conèixer noves persones tot aprenent.

La Cata de Ví negre duta a terme aquest estiu ens va permetre aprendre molt durant 2 hores i ens va evocar certs paral·lelismes amb la nostra professió i la salut mental.


Font: MeetBCN
Quan tenim el vi a la copa hem d'analitzar tres aspectes:

- aspecte. Color, densitat, vivesa...
- olor. Tendències de fumats, de cafè...
- sabor. Fusta, acidesa, fruites...

L'éxit en els nostres projectes passa pel mateix procés, hem de saber que abans de passar directament al tast ens hem d'anar fent la idea del que tenim al davant poc a poc i sense sorpreses per poder copsar millor els detalls i poder reaccionar a temps.
Primer visualitzarem, mirarem fins a on volem arribar, quina és la nostra visió del projecte i quina empremta personal li volem donar.
Després olorarem, farem proves petites de com s'ha d'anar desenvolupament i ho farem els cops que calgui per estar-ne segurs. Això equival a passar a la pràctica, desenvolupar sobre el paper, el pressupost, les activitats que ajudaran a fer-ho, recursos amb els que comptarem.
I finalment el sabor. Pràctica total! passem a l'acció no ens estancarem a la fase d'anàlisi i així podrem anar reconeixent el terreny i pulint el milllorable. 
Si el vi és massa àcid potser calia baixar la temperatura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada