dijous, 18 d’octubre del 2012

A la tercera va la vençuda!!


Font: F.O.C.
Doncs ja en van 3. Tot el que va sorgir en un sopar entre amics i col·legues ja podem dir que s’ha materialitzat en un projecte molt engrescador i a la vegada funcional. Ara ja podem dir que el SushiEmocions és gairebé un spinoff del networking pur i dur.

El passat dimarts 16 d’octubre ens vàrem reunir com de com de costum, l’Óscar Nogueras (Ontranslation), la Clara Vergés (F.O.C.) i la Natàlia Pomar (F.O.C. i Psicologia AREA).

Els nostres convidats d’honor aquesta vegada van ser tres professionals entusiasmats amb els seus oficis.

D’una banda,
l’Anna Bosch,  una magnífica fisioterapeuta que, segons alguna dinàmica de les que vam fer, tindrà molta sort en tots els projectes actuals i futurs... L’Anna ens va donar autèntiques lliçons sobre fisioteràpia, dolors i benestar físic que alguns vàrem agrair molt.

En segon lloc, el Roger Subirana. Aquest jove advocat ens va emocionar amb la seva vocació cap al dret i ens va sorprendre d’allò més quan va establir un paral·lelisme entre el seu negoci i un joc de videoconsola per aprendre a cuinar sushi!!
Les lleis són en el nostre dia a dia i us garantim que el Roger i el seu projecte, ARSAdvocats, us podran ajudar i aportar gran valor afegit en els seus serveis.

En darrer lloc, i no per això menys important, vam compartir taula amb el Miguel Navarro. El Miguel és un entusiasmat  arquitecte tècnic que tot just ara està engegant el seu projecte empresarial sobre continguts educatius innovadors : Wärks, Creative Contents.  El projecte del Miguel el vam comparar en algun moment amb l’art de menjar amb “palillos” japonesos. Algú durant el sopar va dir que l’educació és el menjar de l’ànima i és millor anar-la digerint en trossos petitets (com els del sushi).
Font: Psicologia AREA

Durant 2 hores, que van passar volant, vàrem analitzar com encaixar els mil plats de menjar que ens vam posar a l’hora, ens vam trencar el cap per establir paral·lelismes entre objectes japonesos i els negocis dels nostres companys i vam decidir taxativament que quan demanes gelat de te verd és molt millor sol.licitar un parell de boles ben grosses!! Fins i tot la cambrera, ho va corroborar...

Vam finalitzar la nit explicant que al Nadal organitzarem un sushiNadal... o sigui la gran trobada amb tots els sushiemocionats de l’any en la que prepararem sorpreses i nous reptes intel·lectuals que uniran encara la xarxa que hem creat aquest 2012 i que de ben segur continuarà ben forta al 2013.

Gràcies a tots i totes per aquesta vetllada tan distesa i profitosa.

 Més informació sobre networkings i emocions info@foc-web.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada