dilluns, 14 de gener del 2013

Als aniversaris naturalitat / Naturalidad en los cumpleaños

Font: F.O.C.

La Núria, la nostra Ambaixadora de la Cerca de Feina ens dóna una visió enriquidora i particular dels aniversaris. La seva explicació ens ha fet pensar en celebrar també els NO ANIVERSARIS com Alícia en el país de les meravelles. Molt en la filosofia del Coaching. Rumieu que podríeu celebrar avui, què teniu de bo???  i penseu tal i com ens recomana ella quin tipus de celebració us agrada. N'hi ha moltes i totes són vàlides!

El dia del meu aniversari

Mai no m'ha agradat gaire el protagonisme. M'agrada ocupar els llocs discrets, de manera que es noti la meva presència, i sigui ben valorada, però sense sentir-me observada. Potser per aquest motiu fa molts anys que no convido ningú a celebrar el meu aniversari, com a màxim ofereixo unes pastetes als companys de feina o d'estudis i convido els amics a fer un glop. No em considero una persona antisocial però sí
que sóc una mica tímida.
El meu aniversari perfecte cau entre setmana, en un dia normal i corrent. És el dia perfecte per trobar-te aquelles persones que ocupen el teu temps, que et fan sentir estimat i que es recordaran de fer-te una bona estirada d'orelles. També m'encanta que a casa hi hagi un dinar o un postre especial i que la família em feliciti de bon matí. Amb això demostro que m'agrada que pensin en mi i em felicitin però que no necessito fer una celebració tipus sopar multitudinari, viatge o gran farra. Si s'escau de fer un sopar o dinar perquè s'acorda amb el grup, no m'importa però  considero que autoorganitzar-se una festa (d'aniversari o del què sigui) és un acte força egocèntric. Per una altra banda, no soporto que et facin fer algun tipus de comèdia cada cinc minuts (parlar, brindar, cantar, ballar, posar per fer fotos, etc.), ja que no et deixa gaudir del moment de manera natural.

Aquest videoclip il·lustra una mica aquesta sensació de "comèdia" que em provoquen alguns tipus de festes d'aniversari:


Per tot plegat, F.O.C. es mereix una felicitació natural i sincera. Ens alegrem que hagi arribat fins aquí i li desitgem un futur ple d'èxits i projectes. És moment de celebrar-ho, amb il·lusió i assaborint aquests fruits tan dolços que ha madurat. Per molts anys!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Núria, nuestra Embajadora de Búsqueda de Trabajo nos da una visión enriquecedora y particular de los aniversarios. Su explicación nos ha hecho pensar al celebrar también los NO CUMPLEAÑOS como Alícia en el país de las maravillas. Muy en la línea de la filosofía del *Coaching. Pensad que podríais celebrar hoy, ¿¿¿qué hay de bueno en vuestras vidas??? y pensad tal y como nos recomienda ella qué tipo de celebración os gusta. 
Hay muchas y todas son válidas!

El día de mi aniversario

Nunca me ha gustado mucho el protagonismo. Me gusta ocupar los lugares discretos, de forma que se note mi presencia, y sea muy valorada, pero sin sentirme observada. Quizás por este motivo hace muchos años que no invito nadie a celebrar mi aniversario, como máximo ofrezco unos bollos con los compañeros de trabajo o de estudios e invito los amigos a hacer un trago. No me considero una persona antisocial pero sí que soy un poco tímida.
Mi aniversario perfecto madriguera entre semana, en un día normal y corriente. Es el día perfecto para encontrarte aquellas personas que ocupan tu tiempo, que te hacen sentir estimado y que se acordarán de hacerte un buen tirón de orejas. También me encanta que en casa haya una comida o un *postre especial y que la familia me felicite de buena mañana. Con esto demuestro que me gusta que piensen en mí y me feliciten pero que no necesito hacer una celebración tipo cenar multitudinario, viaje o una gran fiesta. Si se tercia de hacer una cena o comilona, no me importa pero considero que autoorganizarse una fiesta es un acto bastante egocéntrico. Por otro lado, no soporto que te obliguen cada cinco minutos a... (hablar, brindar, cantar, bailar, poner para hacer fotos, etc.), ya que que no te deja disfrutar del momento de manera natural.

Este videoclip ilustra un poco esta sensación de "comedia" que me provocan algunos tipos de fiestas de cumpleaños:

http://www.youtube.com/watch?v=v-nclcw1xja

Por todo ello, F.O.C. se merece una felicitación natural y sincera. Nos alegramos que haya llegado hasta aquí y le deseamos un futuro pleno de éxitos y proyectos. Es momento de celebrarlo, con ilusión y saboreando estos frutos tan dulces que ha madurado. ¡Felicidades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada