dilluns, 8 de juliol del 2013

Fases de Creació d'un equip

Agraïm a en Ferran Jolis la creació d'aquest vídeo on resum molt clarament el parlat en la formació de Gestió d'Equips dins la nostra col·laboració amb AVBC.

Como crear un buen equipo


Ferran un 10 com alumne!! ja us heu fet seguidors del seu canal de youtube?Voleu saber com dur això a la pràctica? no dubteu en contactar amb nosaltres a info@foc-web.com

1 comentari:

  1. Aprenentatge en Acció!! m'encanta la formació que vaig rebre per part vostre, sobretot ara que tinc la tasta de gestionar y organitzar la Logística d'una empresa, realment en aquest moments son els que yo mes valoro la eficacia de l'enseñament, que estigui ven interioritzat, clar i de manera efectiva per portar a la practica... aixó simplement es un indicatiu de la vostra profesionalitat, coneixements, compromis i el tan nombrat feedback! pero res no sería posible sense la esencia en la que gestiones Clara tot el que fas, amb la bondat, amb la "cariñoterapia" tan important i necesaria. No tinc mes res a dir que estic desitjan poder fer mes cursos amb vosaltre. salutacions a tot l'increible equip FOC!

    ResponElimina