divendres, 12 de setembre del 2014

“Masterclass: Innovar x fer créixer l’empresa”

Us fem partícips de la Sessió “Masterclass: Innovar x fer créixer l’empresa” que tindrà lloc el proper 18 de setembre a la seu de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Quirze, Masia Can Barra.
L'acte s’iniciarà a les 9.00h i intervindran veus destacades del món de l’empresa per explicar com han fomentat la innovació a les seves organitzacions i de quina manera se n’han beneficiat. 
Data: 
Dijous, 18 de setembre 2014

LLoc: Centre de
desenvolupament Econòmic Masia Can Barra (Pg. Can Barra s/n 08192 Sant Quirze del Vallès)
Convocatòria oberta. Aforament limitat. Cal confirmar assistència a:

Programa:

MasterClass:
Innovar X fer Créixer l’empresa

09.00h Acreditacions
09.30h Benvinguda Institucional a càrrec de Montserrat Mundi, Alcaldessa de Sant Quirze del Vallès i del Sr. Antoni Rueda, Regidor de promoció econòmica, medi ambient i activitats.
09.45h “La innovació com a mitjà de creixement” a càrrec de David Lòpez, Soci Director de FHIOS.
10.15h El Centre de Transferència de Tecnologia (CTT) UPC a càrrec de Jaume Julibert, Responsable Àrea Promoció Tecnològica de la UPC.
10.45h “Noves tecnologies i processos aplicats al re-equipament d’edificis” a càrrec de Joaquim Rigola, Investigador del Centre Tecnològic de la Transferència de Calor (CTTC)
11.15h Pausa Cafè.
11.45h “La nova política industrial de Catalunya i els instruments de suport a la innovació” a càrrec

de Carles Miranda, Gerent d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ.
12.15h Oportunitats en R+D: Doctorats Industrials en nanotecnologia a càrrec de Jordi Reverter, Manager del Departament de Transferència Tecnològica de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2)
12.30h Activitat innovadora: Quina Olor fa la Innovació?” a càrrec de Vanesa Martínez, C.E.O. i de l’Equip d’Aromistes i Perfumistes del Grup Carinsa.
13.30h Fi de la Jornada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada