dimecres, 15 d’octubre del 2014

Novetats a F.O.C.

Estimats i Estimades FOC

tot negoci ha de treballar en la seva innovació i millora i us anunciem que el canvi també és dins nostre.

- Per una banda anunciem que la Natàlia Pomar després de gairebé 7 anys guspirejant a F.O.C. empren  noves aventures en solitari on assumirà nous reptes
Les seves paraules "Hola Focs Ha estat un plaer compartir camí amb la Clara durant tot aquest temps. Li agraeixo la seva professionalitat i dedicació i li desitjo tots els èxits possibles d'ara en endavant" Natàlia
Sabeu on va? doncs podeu contactar amb ella a www.nataliapomar.com
"Natàlia et desitgem el millor en aquesta nova etapa i segur seguirem col·laborant de ben apropet i cremant etapes!!!!!"  Clara-I per una altre banda removem una miqueta les brases de F.O.C. i ampliem sinergies i col·laboracions habituals:

Qui s'incorpora ara?
 Equip F.O.C.


Roser Alegre. Psicopedagoga i Orientadora amb experiència en aplicar les seves competències al món de la inserció, el lleure, la gestió cultural i salut i el benestar.
Visita http://about.me/roseralegre i allí podràs trobar com seguir-la.SílviaEsteban Professional de l'educació infantil en el lleure a través de disseny de tallers, planificació i dinamització d'activitats. Formadora de professionals de l'educació. Monitora de suport per a educació de les necessitats especials.
La podeu trobar a silviaesteba@gmail.com


David Gonzálezpsicòleg, psicoterapeuta, formador especialitzat en mindfulness. Treball de la consciència plena per atendre al nostre interior.
Per saber més d'ell i saber com escoltar-vos, acudiu a la seva propia web www.davidgonzalez-psicoleg.com
I això no para!!! seguim ampliant     UNA SALUTACIÓ A TOTHOM . Clara

1 comentari:

  1. Benvinguts i felicitats per aquest nou aire a FOC, us desitjo molta merda! Un petó fort!

    ResponElimina