dimecres, 6 de juliol del 2011

Treballar amb Professionalitat també vol dir treballar amb un/a mateix/a

Des del començament del segle XIX a Barcelona l'Ajuntament ha col·laborat amb el treball amb la infància amb necessitats psíquiques especials.
Fa poc hem estat en una institució que preveu simultàniament l'atenció a persones que han desenvolupat  neurosis i autismes entre d'altres i ho fa a través de:
- l'educació, i
- l'atenció psicològica de l'alumnat de 5 a 18 anys.

Dins d'un entorn de natura i amb unes extenses instal·lacions ens hem reunit amb un grup de 9 professionals la Gestió de les Emocions.
Treballar per i amb persones que presenten reaccions imprevisibles i que no sempre ens quadren amb els nostres esquemes mentals és força estressant, la paraula més utilitzada per a elles seria "ens descol·loca"
Aspectes com l'Automotivació, focalitzar les Creences cap a aspectes positius i l'Empatia han estat alguns dels temes posats sobre la taula i amb els que s'ha iniciat un Pla de Treball força interessant amb professionals molt motivats.

A F.O.C. treballem el coaching com a eïna per aconseguir seguretat i un clar camí de treball ja sigui a nivell professional o personal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada