dimecres, 26 d’octubre del 2011

Jornades: FEM EQUIP! per fomentar l’empresa inclusiva

PROGRAMES INCLUSIUS d’ECAS, La Caixa i la Generalitat de Catalunya

BUSINESS CASE: Casos pràctics de col.laboració entre empreses i entitats.

• Cas 1. Hotel Arts i Casal dels Infants del Raval

• Cas 2. Golden Line i Fundació Surt

• Cas 3. Sodexo i AVBC

• Cas 4. Correus i ACIDH

DEBAT sobre ‘El valor afegit de
 les entitats socials com a proveïdores de recursos humans’

Intervenen a la jornada: Francesc Xavier Mena, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de
Catalunya
Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball
Jaume Lanaspa, director general de l’Obra Social Fundació “la Caixa”
Teresa Crespo, presidenta d’ECAS
Ricard Serlavós, vicedegà d’Innovació Pedagògica i Qualitat Acadèmica d’ESADE
Jordi Sala, director de RRHH de l’Hotel Arts
Lídia Llop, coordinadora de RRHH de Golden Line
Mª Jesús Pérez, responsable de RRHH de Sodexo
Josep Maria Ureta, periodista


FEM EQUIP! és una crida a tots els agents que poden contribuir a que les empreses del nostre país siguin cada vegada més inclusives: és a dir, a que apostin per donar una oportunitat a aquelles persones que tenen major dificultat per incorporar-se al mercat laboral i comptin amb les entitats socials com a aliades a l’hora de buscar el candidat més idoni per cobrir un lloc de treball. L’experiència de les organitzacions que conformen la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) en el camp de la formació i l’acompanyament de diversos col·lectius amb especial dificultat per trobar feina –joves, dones, persones immigrades, amb trastorn mental, privades o ex privades de llibertat, discapacitades, etc.— representa un alt valor afegit per als responsables de recursos humans que pot ser beneficiós per a tots.

En base a la corresponsabilitat i el compromís per una societat més justa i amb oportunitats per a tothom, la jornada de treball pretén acostar al món empresarial la tasca que realitzen les entitats socials i els programes de reinserció, amb el suport de l’Administració, per tal de potenciar les vies de col·laboració i facilitar que les empreses contribueixin el màxim possible a la cohesió social del país.

Fem equip! Recursos humans per al foment de l’empresa inclusiva acostarà al món empresarial la tasca de les entitats socials i els programes d’inserció a través d’una jornada de treball que tindrà lloc el 25 de novembre, de 9.30 a 13.30 hores, a l’Hotel Arts de Barcelona. La sessió –organitzada per ECAS, Incorpora de “la Caixa” i el Departament d’Empresa i Ocupació–  Podeu formalitzar la vostra inscripció omplint un formulari en línia (https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDBUOTVCOFBfb3M2ZmJZdWxUaHo3Mnc6MQ), enviant un correu a ecas@acciosocial.org o a través del telèfon 93 268 22 22.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada