dilluns, 7 de novembre del 2011

Contacte del Mes: d'Ofici ADVOCADA

COM VA COMENÇAR?

Va ser l’any 2001 que vaig conèixer a les actuals F.O.C.
La Clara Vergés, de fet va ser la persona que em va seleccionar per la meva primera feina; després de fer moltes d’entrevistes impersonals, fredes, buides d’humanitat vaig poder trobar una professional que a més de fer molt i molt bé la seva feina era accessible, agradable que valorava els teus coneixements però també el que poguessis aportar a l’empresa com a persona.
Així, vem començar a treballar juntes incorporant-se la Natàlia Pomar
en aquest grup una mica més tard.



EL MEU VALOR AFEGIT

Actualment però, he obert despatx professional com a advocada,

doncs és la meva formació de base i la meva gran vocació. L’advocat avui en dia ja no és només, que ho és, el professional qualificat que va a judici, crec que els objectius d’un advocat en l’actualitat han ser més multidisciplinars i amplis doncs la pròpia societat de la informació així ho requereix, s’han d’obrir horitzons o corres el perill de quedar-te enrere.


QUI SÓC?
Durant 10 anys m’he dedicat al món de la prevenció de riscos laborals assessorant empreses i formant a persones, sóc Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals amb les 3 especialitats, l’àmbit humà i personal de la professió és el que em va captivar. La idea de poder ensenyar quelcom que li serveixi a algú per salvar la vida en el seu lloc de treball fa que sigui una feina motivadora.




ON EM PODEU TROBAR?

Com a professional estic ubicada al Passeig de Gràcia nº 116 bis, 4rt, dono cobertura jurídica en l’àmbit laboral (accidents de treball, prevenció de riscos laborals), àmbit civil (reclamacions quantitat, concursos de creditors, arrendaments), dret de familia i com a especialització en l’àmbit penal (violència de gènere). La formació continuada i especialitzada és un objectiu clar doncs les eines jurídiques es van renovant i s’ha d’estar sempre pendent de qualsevol novetat legislativa. Actualment estic cursant el Curs d’especialització sobre Violència de Gènere a l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Barcelona, matèria que em dóna una raó més per estimar la meva professió, la vessant social de la mateixa.

A més estableixo convenis de col.laboració amb altres companys per donar cobertura a altres matèries jurídiques.

No és només la part jurídico-tècnica la que fa que un client confii en el seu advocat; jo el que a més li oferiré és recolzament humà, suport psicològic i molta proximitat. Perquè el que a mi em fascina de la meva professió és el tracte amb les persones, la vessant personal, íntima que s’estableix en la relació advocat-client tant o més important que recitar tots els articles del Codi Penal. Doncs l’objectiu principal és escoltar i saber què vol el nostre client per trobar una resposta jurídica eficaç.




FEM SINERGIES!

Així que estic oberta a qualsevol col.laboració amb empreses o professionals així com a persones a nivell particular que busquin una resposta jurídica o formativa i un recolzament humà a tots els nivells.

Amb F.O.C hem pensat en establir diverses col.laboracions en la vessant formativa. Dins l’àmbit dels Recursos Humans temes sobre violència en el treball, plans d’igualtat, mobbing etc. També col.laboracions en la realització de jornades sobre actualització jurídica; novetats legislatives que poden ser interessants per a col.lectius de treballadors, equips directius, associacions d’ empresaris, centres d’estudis, etc. i que donin una aplicabilitat pràctica i una informació indispensable com a eina de treball tant en l’àmbit empresarial o particular.



1 comentari:

  1. Hace 2 meses contacté con Silvia para localizar un cliente moroso que estaba desaparecido.
    Lo encontró en Argentina y conseguimos cobrar íntegramente la deuda.
    Es una persona muy próxima, de discurso claro para las personas no iniciadas en el ámbito del derecho y sumamente eficiente.

    ResponElimina