dimecres, 4 de juliol del 2012

CONTACTE DEL MES: Ciudad Con Vacas (Juliol)


Font: ciudadconvacas.com
Sóc la Serena Vacas. Sóc comunicadora visual, o el que és el mateix, dissenyadora gràfica. Tinc, des de fa pocs mesos, el meu propi estudi de disseny i comunicació visual, Ciudad con Vacas. També podeu dir que sóc freelance.

Crec en aquest estudi com un espai de treball i una oportunitat de col·laborar amb diferents professionals. Treballo per què cada projecte tingui una personalitat pròpia, i una continuïtat corporativa. Per atorgar aquest caràcter propi m'apassiona treballar i cercar diferents materials, per donar un sentit únic a cada projecte i donar resposta a
qüestions de comunicació actuals.
Font: ciudadconvacas.com
Es a dir, quan em truca un client i em diu "com puc fer això?", trobar per a aquest client la millor manera de solucionar el seu interrogant.

Vaig conèixer F.O.C.  gràcies a la Clara, amb qui vaig coincidir a una sessió de networking. Pel caràcter de l'empresa, veig que poden ajudar-me a enfocar el meu projecte empresarial.

Conjuntament, veig moltes oportunitats de col·laborar en l'orientació corporativa de les empreses, perquè les nostres aptituds es poden complementar. Així com a FOC treballen per potenciar les habilitats de les persones, jo treballo per manifestar visualment els valors afegits dels meus clients.
Font: ciudadconvacas.com
Font: ciudadconvacas.com
És molt important que reconeguem i valorem que tenim unes aptituds meravelloses, i que no ha de ser una vergonya demanar ajuda i apropar-nos a les persones i empreses que són realment bones en el que fan.

Visc i treballo a Barcelona. Podeu trobar el meu perfil, el meu porfoli i les meves xarxes socials a ciudadconvacas.com   (hola@ciudadconvacas.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada