dissabte, 19 de gener del 2013

2 dies 5 anys / 2 días 5 años


Primer de tot, MOLTES FELICITATS!
5 anys ja en són molts. Esteu acabant  la vostra etapa al parvulari  i en breu entrareu al cole dels nens grans, a primària.

Font: F.O.C.
 A Ontranslation vam celebrar fa poc el nostre primer aniversari, però no el de l’empresa, que seria el més normal, sinó el de la nostra campanya de vídeomàrqueting #NOESLOMISMO. Aquesta campanya és la que des de llavors ens ha definit i la que ens va ajudar a crear el nostre concepte. Nosaltres som una agència de serveis multilingües però també som diferents a la majoria.
Per celebrar aquest aniversari vam voler fer partícips a les persones que ens segueixen a les xarxes socials. Tots els dilluns durant un mes vam penjar un dels nostres 5 vídeos tant a Facebook com a Twitter. A més vam crear una portada pel Facebook perquè la gent s’assabentés que estàvem de celebració, i fins i tot vam sortejar un llibre entre els nostres nous seguidors.
A nosaltres ens agrada compartir amb la gent les coses que anem fent. Per aquest motiu
tenim també el bloc, per mostrar algunes de les activitats que anem fent i a la gent que anem coneixent. Potser som una mica exhibicionistes, però creiem que d’aquesta manera som més propers a la gent que ens segueix i que troba interessant allò que fem.

Per cert, si algú de vosaltres no ha vist els nostres vídeos us convidem a fer-ho aquí http://bit.ly/SGDoPe 

Equip Ontranslation

Han estat tan clars que només volem destacar un detall, tenir un estil que et defineixi, facis el que facis has de ser tu i fer-ho a la teva manera, aquest serà el teu valor afegit. 
Participació i proximitat.
Gràcies equip!

_______________________________________________________________________

Antes que nada, ¡MUCHAS FELICIDADES!
5 años ya son muchos. Estáis acabando vuestra etapa al parvulario y en breve entraréis al cole de los niños grandes, primaria.

En Ontranslation celebramos hace poco nuestro primer aniversario, pero no el de la empresa, que sería lo más normal, sino el de nuestra campaña de vídeomárqueting #NOESLOMISMO. Esta campaña es la que desde entonces nos ha definido y la que nos ayudó a crear nuestro concepto. Nosotros somos una agencia de servicios multilingües pero también somos diferentes a la mayoría.
Para celebrar este aniversario quisimos hacer partícipes en las personas que nos siguen en las redes sociales. Todos los lunes durante un mes colgamos un de nuestros 5 vídeos tanto a Facebook como Twitter. Además creamos una portada por el Facebook porque la gente se enterara que estábamos de celebración, e incluso sorteamos un libro entre nuestros nuevos seguidores.
A nosotros nos gusta compartir con la gente las cosas en las que vamos trabajando. Por este motivo tenemos también el blog, para mostrar algunas de las actividades que hacemos y a la gente que vamos conociendo. Quizás somos un poco exhibicionistas, pero creemos que de este modo somos más cercanos a la gente que nos sigue y que encuentra interesante aquello que hacemos.

Por cierto, si alguien de vosotros no ha visto nuestros vídeos os invitamos a hacerlo aquí http://bit.ly/sgdope 

Equipo Ontranslation

Han sido tan claros que sólo queremos destacar un detalle, tener un estilo que te defina, hagas el que hagas tienes que ser tú y hacerlo a tu manera, este será tu valor añadido. 
Participación y Proximidad.
¡Gracias equipo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada