divendres, 10 de gener del 2014

Contacte del mes: BITERSWIT una sushiemocionada que ens presenta nous projectes

  • Biterswit és un petit estudi de disseny nascut recentment a Barcelona en el que no només oferim els nostres serveis a empreses per a fer logotips, papereria, maquetacions... si no que creem els nostres propis objectes per regalar i autoregalar-se. Tots els nostres dissenys tenen un aire bastant bitter, però sempre amb un puntet sweet. 
Però no només dissenyem agendes, calendaris, adhesius, segells per estampar, làmines, bosses i tasses sinó que amb nosaltres és possible personalitzar quasi tot perquè a la gent regali detalls únics i exclusius. A més, trobareu detalls originals biterswit que s’escapen de les idees abans esmentades.
Si tens una idea nosaltres te la dissenyem!

El nostre facebook és un bon lloc per estar al dia de les noticies més fresques de biterswit ja que, a part de trobar-nos via on-line, esporàdicament, fem showrooms perquè la gent pugui veure en directe les petites creacions biterswit i concursos per als nostres seguidors.

Tota la informació la podreu trobar a les nostres xarxes socials. 
Instagram: biterswit 
Vimeo: biterswit
Pinterest: biterswit
Twitter: @twitbiterswit

  • El nexe entre biterswit i F.O.C. és una de les integrants de biterswit va ser alumna seva en una formació bastant llarga. Biterswit valora molt la col·laboració amb FOC, ja que es poden unir per difondre i profunditzar, amb tallers o activitats, la vessant artística que tots tenim però a vegades la tenim més amagada. 
  • Apart col·laborem en el petit grup de networking creat per F.O.C. Psicologia Are a i ontranslation anomenta Sushiemocions.
  • També als nostres showrooms es podria fer un racó FOC per a tot aquells que vulguin aprendre més del autoconeixement i el coaching, que tan bé treballen al FOC.

1 comentari: