Qui som

Creiem en el valor de les persones i per això treballem per a potenciar les seves habilitats i contribuir, així, al seu benestar.

Nosaltres
Clara Vergés

· Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona.
· Màster en Coaching Integral (MOTIVAT- Acreditat per ASESCO (Asociación · Española de Coaching)).
· Màster-Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals- Especialitat Seguretat Industrial (CEF).
· Màster en Direcció de Recursos Humans en (EAE-UPC).
· Postgrau en Terapia Sexual i de Parella. ISEP.
. Postgrau en Terapia Breu Estratègica. IESP-Universitat de Girona

Psicòloga i Coach amb experiència com a Assessora d'empreses privades, administració pública i tercer sector en temàtiques de Desenvolupament personal i Tècniques de recursos humans.
Formadora i Coordinadora d'equips de motivació.
Orientadora laboral.
Teràpia de Parella (ruptures sentimentals)

Número de col·legiada: 11312
Email: claraverges@foc-web.com
Linkedin: http://es.linkedin.com/in/claveto
     

                                                            Equip F.O.C.


Roser Alegre. Psicopedagoga i Orientadora amb experiència en aplicar les seves competències al món de la inserció, el lleure, la gestió cultural i salut i el benestar.
Visita http://about.me/roseralegre i allí podràs trobar com seguir-la.SílviaEsteban Professional de l'educació infantil en el lleure a través de disseny de tallers, planificació i dinamització d'activitats. Formadora de professionals de l'educació. Monitora de suport per a educació de les necessitats especials.
La podeu trobar a silviaesteba@gmail.com
David González psicòleg, psicoterapeuta, formador especialitzat en mindfulness. Treball de la consciència plena per atendre al nostre interior.
Per saber més d'ell i saber com escoltar-vos, acudiu a la seva propia web www.davidgonzalez-psicoleg.com


Qui ens fa la vida més fàcil?

Biterswit és un petit estudi de diseny gràfic nascut a Barcelona. Oferim serveis corporatius a empreses, com logotips, papereria, regals,… però també tenim una línia de productes propis per regalar o autoregalar-se! I si amb això no en tens prou, no pateixis, ho personalitzem tot perquè tinguis un disseny que realment t'enamori! May biterswit be with you! www.biterswit.comCiudad con Vacas és un estudi de branding, packaging i UI. Un estil propi, amb aires de Barcelona, multilingüe, multidisciplinar, consistent, funcional, que trenca distàncies. Ens basem en entendre al client i al seu públic per comunicar un missatge clar. Treballem per a marques de totes les mides que vulguin créixer, destacar i connectar.  ciudadconvacas.com


Ontranslation no es lo mismo. Mucho más que agencia de comunicación multilingüe, desde nuestras oficinas de Barcelona, nos encargamos de ayudar en procesos de internacionalización y de eliminar las barreras comunicativas en el camino hacia el éxito mediante servicios profesionales y especializados de traducción, interpretación, asesoramiento lingüístico y cultural. http://www.ontranslation.es