diumenge, 28 de març del 2010

Zeladors i Enfermers es formen durant el primer trimestre

Gran treball fet al sector hospitalari aquest primer trimestre.
Hem treballat amb persones del món de la salut, la seva Comunicació, hem aplicat la PNL i hem agafat per les banyes els Factors de Pressió.
F.O.C. ha col·laborat dins la sanitat fent dos edicions de cada formació, de 20 hores cadascuna.
Les persones que cuiden de nosaltres han augmentat els seus coneixements i han aprés coses com les següents:
La PNL (Programació Neurolingüística) constitueix un model, formal i dinàmic de com funciona la ment i la percepció humana i com processa la informació i l'experiència. Això ens permet aprofundir en per què fem servir Mapes Mentals, quines dificultats i avantatges ens comporta i que les creences no es basen en un sistema d'idees lògiques. La seva funció no és coincidir amb la realitat. La ment no sap el que és real i el que no és real, sinó que nosaltres li diem i implantem les creences que formen una part essencial de la nostra estructura mental. Per tant les creences funcionen com la fe; no hi ha un suport concret que les comprovi, són generalitzacions mentals a les quals els donem el poder de convertir en realitat el que no es veu.
Aquest aprofundiment en com funciona la nostra ment també ha estat vist de forma una mica diferent a les formacions de Treball sota Pressió. Destaquem que la pressió no és negativa, si ho és la forma en que la interpretem i la reconduim, dit d'una altre manera, la capacitat d'adaptació que mostrem i no fem que la nostra vida es mogui sota uns patrons d'eustress o distress (el bó i el dolent)
Posats a trobar lligams les sessions de Comunicació han lligat per la part final aquest model de treball, l'assertivitat, l'Actitud Mental Positiva, el feedback positiu i el feedback negatiu i l'empatia ens han guiat en la cerca de l'armonia tant amb les altres persones com amb nosaltres mateixos i mateixes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada