dimarts, 2 de març del 2010

Finalitza el monogràfic d'especialització de DINAMITZACIÓ D'EQUIPS

"Els grups socials són el ciment de l’estructura de la societat, sense ells l’edifici es derrumbaria. En els grups s’estableixen relacions formals, però sobretot i especialment relacions informals on les normes i valors s’aprenen i s’interioritzen, dit d’una altre manera es socialitzen i la persona passa a formar part d’aquell grup.
Una de les funcions claus dels professionals del lleure, és que els grups de persones amb les que tracta són els protagonistes del seu propi desenvolupament. Per el que ens interessa més és crear processos de participació i espais comuns on el grup es pugui comunicar i desenvolupar socialment"

Així va començar la formació de 20hores dirigida 15 persones que s'estan professionalitzan en el món del lleure feta a través de l'Escola EFA.
Aquests futurs Directors van aprofundir en aquesta temàtica durant 4 sessions, aportant les seves idees i aprenent aspectes de la conducta de les persones dins d'un grup, que van finalitzar el darrer dissabte de febrer.

El bon treball en equip, el respecte i la participació van ser presents en tots els moments de les sessions combinant als grans autors de la Teoria de Grups: orientació sistèmica, factorialista, conductual, psicologia profunda i un gran etcètera junt amb Dinàmiques Lúdiques i Debats força interessants.

A F.O.C. us desitgem un gran futur professional!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada