dimecres, 5 de gener del 2011

Còctels & Blocs, el nou format de trobades de blogueres de Dones en Xarxa


Durant el passat Beers &Blogs per a Noies del 2 de desembre, Dones en Xarxa va desvelar, en primícia per a les seves assistents, novetats en el format i la freqüència de les nostres trobades de dones blogueres.

Després de dos anys de bona acollida del Beers &Blogs, la nostra associació posa en marxa l’any 2011 el Còctels & Blocs. El nou nom de la iniciativa es va pensar amb la intenció de feminitzar i catalanitzar l’identificador de les nostres trobades, amés de fer-les destacar en relació a la gran quantitat de Beers & Blogs que es celebren arreu del món.





Còctels & Blocs


La filosofia del Còctels & Blocs és molt semblant a la del Beers &Blogs per a Noies: Dones en Xarxa pretèn que aquesta sigui una cita de referència per a totes les blogueres catalanes, una oportunitat per intercanviar idees, projectes i experiències, en definitiva, una ocasió per fer xarxa entre nosaltres.

Amb aquesta finalitat, hem canviat la periodicitat de les trobades - que, a partir d’ara, es celebraran mensualment -, i hem establert una data i un lloc fixes per a les mateixes: el segon dijous de cada mes, entre les 19 i les 21 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona (Ronda Universitat, número 35)

Per tal d’afavorir el dinamisme i la informalitat de les trobades, no és necessari que les participants assisteixin a la totalitat de la cita sino que, si ho prefereixen, poden passar-se una estona i després marxar. Amés, si ho desitgen, podran compartir amb nosaltres l’adreça del seu blog o perfil a xarxes socials perquè sigui publicada (i, per tant, promocionada) en l’article de portada que realitzem a posteriori.

Les begudes (que aniran acompanyades d’un petit pica-pica) van a càrrec de cadascuna de les participants.

Per acabar, us informem de la data del primer Còctels &Blocs de Dones en Xarxa: el dijous, 13 de gener, entre les 19 i les 21 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, número 35). Per confirmar assistència, envieu un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte I Còctels & Blocs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada