divendres, 11 de març del 2011

Finalitza a Barcelona el Monogràfic d'Habilitats Comunicatives de 40 hores

A l'inici d'aquesta formació especialitzada ens vam marca com a objectiu general: Conèixer-se i comunicar-se més. Adonar-se de la infinitat de detalls que ens passen desapercebuts en les persones, i que, no obstant això, per a aquestes persones són importants.

I setmana rera setmana vam anar treballant l’Impacte i la Influència, els Canals a través dels que ens comuniquem, l’estructura de la comunicació humana i els nivells emocional i racional; practicant al mateix temps com obtenir una técnica personal de comunicació assertiva.

En definitiva si SENTIM i ESCOLTEM el que es diu, si COMPRENEM el que escoltem, ho ACCEPTEM i ACTUEM en conseqüència amb la informació rebuda; podrem dir que ha tingut lloc un bon procés de COMUNICACIÓ.

Les actituds són fonamentals per a un bon comportament:

Tot això ho vam dur a la pràctica en una última sessió de LIP DUB molt compenetrada i amb moltes incidències imprevistes per enmig que el treball en equip i la comunicació van superar.

Segon decjuniors ens trobem davant:
Un lipdub o lip dub ("doblaje de labios") es un vídeo musical realizado por un grupo de personas que sincroniza sus labios, gestos y movimientos con una canción popular o cualquier otra fuente musical respetando una coreografía muy estricta. Se suele realizar en una sola toma (plano secuencia), en la que los participantes hacen playback mientras suena la música en un reproductor móvil.

Com preparar un Lipdub?


Un Lipdub és una activitat que és popular i participativa. I compleix una sèrie d’objectius:

a) Aplega a les persones, independentment de la seva edat, ideologia o sector social, en una activitat col·lectiva; per tant, fa equip.
b) Promou la participació de tothom
c) Reflecteix totes les expressions culturals i personals
Comentaris d'algunes persones participants:
Acabo de ver el video y me ha gustado muchisimo,ha quedado genial........
(Elena)
esta mol wapu sisi!
(Marc)
jajajajajaj ... k bien k ha kedado
(Ana)
jejejeje buenísimooooo!!!!!
(Irene)
gracies, esta genial!!!!
(Mónica)
Jeje! ha quedado genial!!. Lo que yo decía, de aquí al estrellato todos../as!
(Arturo)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada