divendres, 3 de juny del 2011

“Punt de Trobada Empresarial” al PTV


En el Parc Tecnològic del Vallès (PTV) el dia 31 al matí al “Punt de Trobada” hem trobat una setantena d’empreses, no només de Cerdanyola del Vallès, sinó també de Barcelona i d’altres ciutats de la metròpoli. Fer contactes comercials ha estat l’objectiu principal d’aquesta jornada de networking.



Moment durant la presentació del "Punt de Trobada Empresarial 2011" a la Carpa Central del PTV


La presentació de l’acte ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i del director general-conseller delegat del PTV, Francesc Martos, qui ha destacat la importància d’aquest tipus d’encontre per a que els empresaris es retrobin amb la formació i realitzin contactes comercials d’èxit. Per la seva banda, Carmona ha afegit que “aquestes sessions que se celebren al PTV han de permetre crear sinergies i fer créixer Cerdanyola”. L’alcaldessa ha valorat el servei que ofereix el Parc a la ciutat. 

El “Punt de Trobada Cerdanyola del Vallès 2011” ha comptat amb l’assessorament i orientació de dues psicòlogues de F.O.C (Formació, Orientació i Coaching), Natàlia Pomar i Clara Vergés. En el marc del taller “Creativitat i xarxes de treball”, inclòs a la jornada, les dues psicòlogues han dividit la sala en dos grups i han donat les claus per a potenciar les habilitats comunicatives dels assistents.

La sessió d’entrevistes ha tancat el “Punt de Trobada 2011”. La setantena de participants han elaborat la seva agenda per a entrevistar-se amb les companyies amb les que tenen afinitats empresarials i amb les quals hi pot haver la possibilitat de dur a terme negocis i/o col·laboracions.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada