dimarts, 12 de juliol del 2011

Obertes les convocatòries per a l'any 2011 dels ajuts a la internacionalització d'ACC1Ó

Ja s’han aprovat les bases reguladores i s’obren les convocatòries per a l’any 2011 dels ajuts a la internacionalització de l’empresa catalana, que consta de quatre línies:


· Programa Primera Exportació: Assessorament a empreses que no han exportat mai o molt poc. El programa ajuda a accedir a les primeres fases del procés exportador i a dissenyar la pròpia estratègia d’actuació en els diferents mercats.

· Programa d’Inversió Directa a l’Exterior (IDE): Fomentar i afavorir la realització de projectes d’inversió permanent a l’exterior.

· Programa de Missions Internacionals: Projectes d’organització i coordinació de missions col·lectives, amb un mínim de sis i un màxim de dotze empreses, per al contacte de potencials clients i prospecció de nous mercats

· Programa de Grups d’Internacionalització: Actuacions dirigides a potenciar l’agrupació i cooperació entre empreses, mitjançant un acord de cooperació, per a la internacionalització dels seus productes o serveis amb l’execució d’actuacions de llarga durada en un determinat mercat amb un mateix objectiu i sota l’empara d’una entitat promotora.


Mes informació:

http://www.acc10.cat/ACC1O/cat/ajuts-financament/ajuts2011/internacionalitzacio/empresa.jsp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada