divendres, 5 d’agost del 2011

Finalitzen les formacions de llarga duració a la Vila Olímpica

AVBC és una entitat sense ànim de lucre, que té com a missió aconseguir la inclusió social d’alguns dels col·lectius més desfavorits utilitzant la feina i la formació laboral com a motors per a una millor valoració personal i per aconseguir el respecte i l’acceptació social a la diversitat cultural i social.

AVBC té com a objectiu fonamental aconseguir la satisfacció dels participants a través d’una bona acollida personal i a través del compliment dels requisits especificats, oferint uns serveis amb un màxim de qualitat.

La intervenció es fonamenta en la lluita per la igualtat d’oportunitats per tota la població, gràcies a la participació al món laboral i l’accés a la formació.

Una de les seves línies de treball és la Formació en diferents especialitats per millorar la qualificació professional i facilitar l’accés al mercat de treball de col·lectius amb especials dificultats.

En aquesta ocasió F.O.C. ha col·laborat en dos formacions relacionades amb perfils d’atenció al públic. Els continguts han estat accions enfocades en feines d’atenció al client de forma presencial per treballar en petits comerços i supermercats i accions enfocades en feines d’atenció al client en general, un per a joves i un altre per a dones.

La nostra intervenció durant dos mesos ha estat molt profitosa, gaudint de formar part de la creació de professionals i aprenent nous aspectes com a formadores.

Així mateix els responsables del centre ens han mantingut al dia de les seves línies estratègiques i ens han motivat amb el seu reforç positiu constant del qual volem compartir una part:

"Comentar-vos que estem molt satisfets en relació la vostra qualitat com a docents i per la feina feta.
No és habitual trobar-se amb professionals amb la vostra dedicació, implicació i voluntat per assolir els objectius pedagògics que ens vam marcar inicialment.
Tant de bo puguem col·laborar en breu en nous projectes i mantenir el contacte ja que ha estat un plaer.
Moltes gràcies de nou i molt bon estiu, us ho mereixeu!"


Gràcies a tot l'equip per l'oportunitat d'exercir-nos com a Psicòlogues en camps que ens fan mantenir actualitzades i que ens motiven a innovar de forma contínua!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada