dimecres, 23 de maig del 2012

Finalitza el curs de monitor de lleure - Ajuntament de Piera


El passat 30 de març va acabar la segona edició del Curs de Monitor de Lleure, organitzat pel Centre de Formació del Departament d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Piera. Aquest curs ha estat subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
En aquesta edició, quinze persones de procedència diversa (Piera, Masquefa, La Torre de Claramunt, Igualada i Esparreguera), han aconseguit la titulació oficial que els permetrà treballar
en centres de lleure i menjadors escolars.
Es tracta del primer curs de formació ocupacional i ha constat d’un total de 275 hores, entre sessions teòriques i pràctiques.

Cal afegir que la tant la valoració com el nivell de satisfacció d’aquest primer curs són molt positius i com a dada destacable cal remarcar que alguns alumnes ja han estat incorporats en les empreses on han fet les pràctiques i d’altres també ho han estat en les borses de treball d’aquestes empreses de cara a futures ofertes de treball.

Sabeu trobar a la foto a F.O.C? F.O.C. hi va col·laborar des de la seva àrea de treballa de Formació, impartint un mòdul pràctic a Piera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada