dimecres, 13 de juny del 2012

Us expliquem el SushiEmocions de la setmana passada


Un bon dia l’Òscar Nogueras (ontranslation), la Clara Vergés (F.O.C.) i la Natàlia Pomar (F.O.C. i Psicologia AREA) van anar a sopar a un restaurant japonès per tal de parlar de feina i fer un sopar distès.

No sabem ben bé com, però després de la trobada l’Òscar va batejar el que havíem fet: Sushiemocions. Després, la Clara va pensar que podríem inventar un nou model de networking basat en aquell concepte i no tant en l’intercanvi de targes i les presentacions de negoci soporíferes. La Natàlia s’hi va apuntar sense pensar-ho.

Font: F.O.C.
Dit i fet, ens vam posar mans a l’obra i el passat 7 de juny vam celebrar el primer Sushiemocions oficial de la temporada.

Font: F.O.C.
Cada un de nosaltres va portar un convidat d’honor. En aquest cas, convidades que provenien de diferents sectors professionals.

Vam començar el sopar demanant un llistat interminable de plats japonesos, vam continuar xerrant de forma distesa i vam finalitzar amb unes dinàmiques relacionades amb
Japó que significaven la traca final.
Font: F.O.C.
Les primeres impressions van ser molt bones i la valoració final de la iniciativa, molt positiva.

Les convidades varen deixar les seves opinions a posteriori i  van destacar elements com la proximitat, la distensió de la trobada i les emocions positives viscudes.

Totes han valorat positivament la continuïtat de la iniciativa. De fet, entre elles, ja han sorgit les primeres sinèrgies en l’entorn professional, fet que ens omple d’orgull com a instigadors del projecte.

Aquestes reflexions posteriors a la trobada han fet que ja estem engrescats en la organització del proper SushiEmocions en que farem una selecció de professionals afins o amb possibilitats de vincles professionals, continuarem aprenent qüestions sobre la cultura japonesa i, per sobre de tot, recordarem persones i professionals de forma intensa donat que hem compartit taula i menjar amb ells.

Font: F.O.C.
Per últim, els organitzadors treballarem una mica més en les presentacions personals i professionals per tal que l’efecte del Sushiemocions perduri encara més en les memòries dels i les participants a través del grup de facebook Sushi Emocions, qui hi ha en aquest grup? Qui ha gaudit d’un Sushi Emocions, t’apuntes al proper?
info@foc-web.com

2 comentaris:

  1. Com a convidada d'honor i conilleta d'índies del Primer Sushi Emocions valoro molt positivament la inciativa i felicito a les organitzadores i organitzador!

    Moltes gràcies per convidar-me!

    ResponElimina
  2. Molt recomenable i enriquidor. Una vivència personal i professional que no deixa indiferent. Una manera millor de establir bones relacions professionals.

    ResponElimina