dimecres, 9 de gener del 2013

Comença el compte enrere / Empieza la cuenta atrás

Tal i com esmentem al títol comença el compte enrere per celebrar el nostre aniversari. Per aquest motiu alguns contactes ens han fet uns regals molt especials que volem compartir amb vosaltres són regals que compleixen tot allò que per a un Creixement Personal és important: Sinceritat, Il·lusió i Habilitats per transmetre-ho . Manquen 12 dies! cada dia fins al 21 podreu llegir recomanacions i escrits sobre algunes de les marques que ens envolten.

Coneixeu les Magrana? avui comencem amb elles!!! 

Font: MAGRANA
F.O.C. fa 5 anys?! què GRANS que sou F.O.C.!!! Ens agrada molt que les il·lusions i l'empenta aconsegueixin tirar endavant! 

Nosaltres celebrem 1 any d'existència! i ho hem volgut celebrar perquè pensem que no és fàcil tirar impulsar un projecte entre diferents persones, i estem contentes que la creativitat i l'estima per les petites creacions ens uneixi. 

El dia 15 de desembre vam fer el nostre 2n Showroom Nadalenc, amb moltes novetats i moltes ganes de fer un acte social. Vam aprofitar per fer el sortegi d'un LOT MAGRANA a les persones que han compartit imatge del nostre projecte al facebook, perquè el que volem és fer xarxa i que el màxim de gent possible ens
conegui i vegi què fem.

Carlota, Gemma, Mònica, Vea, Marina.

(www.facebook.com/magranacreativa)


Gràcies equip creatiu!!! de les Magrana ens quedem amb que qualsevol projecte costa un esforç però que aquest és positiu i fa que tinguem coses en comú. I el dia 21, sorpresa!
________________________________________________________________________

Fuente: Magrana
Tal y cómo mencionamos al título empieza la cuenta atrás para celebrar nuestro aniversario. Por este motivo algunos contactos nos han hecho unos regalos muy especiales que queremos compartir con vosotros, son regalos que cumplen todo aquello que para un Crecimiento Personal es importante: Sinceridad, Ilusión y Habilidades para transmitirlo .

¡Faltan 11 días! Cada día hasta el 21 publicaremos opiniones y artículos de cumpleaños de nuestros colaboradores.

¿Conocéis a Magrana? ¡¡¡hoy empezamos con ellas!!! 


¡¿F.O.C. cumple 5 años?! que GRANDES que sois F.O.C.!!! Nos gusta mucho que las ilusiones y la fuerza consigan salir adelante! 

¡Nosotras celebramos 1 año de existencia! y lo queremos celebrar porque pensamos que no es fácil  impulsar un proyecto entre diferentes personas, y estamos contentas que la creatividad y el aprecio por las pequeñas creaciones nos una. 

El día 15 de diciembre celebramos nuestro 2º Showroom Navideño, con muchas novedades y muchas ganas de hacer un acto social. Aprovechamos para hacer el sorteo de un LOTE MAGRANA a las personas que han compartido imagen de nuestro proyecto en el facebook, porque  queremos hacer red y que el máximo de gente posible nos conozca y vea qué hagamos.


Carlota, Gemma, Mònica, Vea, Marina. (www.facebook.com/magranacreativa)

¡¡¡Gracias equipo creativo!!! de Magrana destacamos que cualquier proyecto tiene un esfuerzo detrás,  pero que este es positivo y hace que tengamos cosas en común.
Y el día 21, ¡sorpresa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada