dilluns, 21 de gener del 2013

Sorpresa d'Aniversari // Sorpresa de Cumpleaños


F.O.C. fa 5 anys.
Dues psicòlogues ens vàrem ajuntar ja fa un lustre. Volíem una sinergia que ens permetés ajudar a les persones i a les organitzacions. Una aliança que possibilités el creixement dels nostres client i el nostre propi.
Vàrem decidir anomenar-nos F.O.C. que són les sigles de Formació, Orientació i Coaching, i ens va agradar la idea de caliu i escalfor de la paraula. El logotip va sorgir com una flama petita però constant que acompanya durant molt de temps a aquells a qui ho desitgen.
I així és com després de 5 anys hem donat suport a persones, grups, equips, empreses, entitats i organitzacions en molts àmbits diferents però, a la fi, ben iguals. Formacions basades en el creixement personal i professional, assessories i consultories en recursos humans, orientacions i coaching que desenvolupen el millor de les persones.

Com a resum final podríem dir que F.O.C. proporciona eines de millora i excel.lència personal i professional en un ventall molt ampli de possibilitats i sempre des d'una òptica psicològica que mai hem perdut des de l'inici.
Així doncs, us convidem a brindar amb nosaltres per aquests 5 anys i per els que vindran sempre ben aprop de les persones.

Comparteix el nostre bloc foc-web.blogspot.com al teu mur de Facebook.
Fes click a la nostra fanpage si encara no hi ets: www.facebook.com/foc.formacioorientaciocoaching
Envia’ns un mail amb les teves dades a info@foc-web.com indicant-nos el servei 
que sol· licites.
Els 2 primers mails tenen el premi assegurat. Els altres 3 xecs els sortejarem entre tots els participants.
F.O.C. es posarà en contacte amb les persones afortunades.


* F.O.C. es reserva el dret de fer les sessions presencials o a distància segons les circumstàncies 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada