dilluns, 12 de juliol del 2010

Gestió del Temps en una oficina

Qui no coneix la següent paràbola?:

Un expert assessor d’empreses en gestió del temps va volguer sorprendre als assistents de la seva conferència . Va treure de sota l’escriptori un pot gran de boca ample, juntament amb una safata amb pedres del tamany d’un puny, i va preguntar:

- Quantes pedres pensen que caben en el pot?
Després de que els assitents fèssin les seves conjectures, va començar a ficar pedres fins que va omplir el pot. I va preguntar:
- Està ple?
Tots se’l van mirar i van asentir. Llavors, de sota l’escriptori va treure un pot amb graveta. Va ficar part de la graveta dins l’altre pot i el va agitar. Les pedretes van penetrar pels espais que deixaven les pedres grans. L’expert va somriure amb ironia i va repetir:
- Està ple?
Aquest cop els assitents van dubtar:
- Potser no
- Bé!
I va possar sobre la taula un tercer pot amb sorra que va començar a volcar en el primer pot. La sorra es va filtrar en els petits forats que deixaven les pedres i la graveta.
- Està ple?
- No!
Va agafar una gerra d’aigua d’un litre que va començar a vertir en el pot.
- Què hem demostrat?
- Que no importa lo plena que estigui la teva agenda, si ho intentes, sempre pots fer que hi capiguen més coses.
- NO!
Aquesta lliçó ens ensenya que si no coloques les pedres grans primer, mai podras colocar-les després. Quines son les grans pedres a la teva vida? La teva familia, els teus amics, els teus somnis, la teva salut, la persona que estimes… Recorda, sitúales en primer lloc i la resta trobarà el seu

Així vam començar la formació de Gestió del Temps que F.O.C. va realitzar a través de va durar tres dies junt amb
Les persones assistents totes elles treballadores d'una important Administradora de Finques van compartir les seves tàctiques per a gestionar-se la feina i van identificar "les mones" de la seva taula.

gràcies per la vostra implicació!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada