dijous, 25 d’agost del 2011

Programa Learning to Grow | Escola de Dones Emprenedores Odame | EDEO

Programa de creixement i internalització per a empreses promogudes i/o liderades per dones.

Learnnig to grow és un programa, dissenyat conjuntament per Barcelona Activa i l'escola de negocis IESE-CEFEI, que té com a objectiu acompanyar, a 40 dones empresàries i directives, en el disseny i desenvolupament del pla de creixement de la seva empresa.

Les places al programa són limitades i l'ordre d'arribada de les sol·licituds de participació serà un criteri per accedir al mateix
Requeriments per a la participació al programa
Aquest programa s'adreça a dones empresàries i/o directives que estiguin interessades en fer créixer la seva empresa.
Les persones interessades en participar al programa hauran de presentar, abans del 5 de setembre del 2011, sol·licitud de participació (pdf), en què s'inclouran dades relatives al perfil de la persona, de l'activitat econòmica i la situació actual de la seva empresa.

Un cop finalitzada la selecció de candidates, les persones seleccionades hauran de fer l'ingrés del cost de participació en el programa que és de 300€.


Les persones interessades en participar en una nova edició poden presentar la sol·licitud de participació (pdf) en què s'inclouran les seves dades i la presentació del negoci a: escoladones@barcelonactiva.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada