diumenge, 21 d’octubre del 2012

4ª Jornada d’Emprenedoria (24 octubre)


La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa organitza, des de l’any 2009, la Jornada d’Emprenedoria, amb la voluntat de crear un espai de trobada entre nous emprenedors i professionals relacionats amb la creació d’empreses, amb la intenció explícita d’intercanviar experiències i fomentar la cooperació entre nous empresaris. Els emprenedors participants enriqueixen els seus coneixements pràctics sobre la gestió de l’organització i dels projectes de nova empresa, a més d’ampliar la seva xarxa de contactes.
Font: jornadaemprenedoria.com
Aquestes jornades està dirigides a emprenedors i nous empresaris que estiguin valorant la possibilitat de posar en marxa un projecte empresarial concret, o que aquest projecte estigui en
la fase inicial o de consolidació.
A través de diferents ponències d’experts en la matèria que tracten aspectes d’interès per als nous empresaris, o de la presentació d’experiències d’èxit en la posada en marxa d’idees emprenedores que ja estan consolidades al mercat, els assistents adquireixen una
sèrie de coneixements que després poden aplicar als seus respectius negocis.
Després es desenvolupa un col·loqui-debat entre els ponents en el qual es potencia la participació activa del públic assistent. A través d’aquest col·loqui, que està moderat per un periodista de reconeguda trajectòria al país, els emprenedors assistents poden solucionar i preguntar directament als ponents els seus dubtes o inquietuds sobre els temes tractats.
Finalment, es desenvolupa la sessió de Networking, un espai relacional on els nous empresaris poden entrevistar-se amb altres emprenedors, amb l’objectiu d’establir possibles aliances, col·laboracions i relacions comercials de futur. Els emprenedors disposen de cinc minuts d’entrevista amb cadascuna de les empreses participants del seu sector.

La Cambra ja ha organitzat tres edicions de la Jornadad’Emprenedoria, que han comptat amb la participació total de més de 1.200 emprenedors. La Jornada d’Emprenedoria de la Cambra és l’acte d’emprenedoria amb més repercussió del Vallès i un referent en esdeveniments per al foment de l’emprenedoria al territori català.


Voleu que ens hi trobem? escriviu-nos a info@foc-web.com

Inscripció a la jornada

PROGRAMA 
09.00 hRecepció de participants
09.30 hPresentació de la Jornada
10:00 hConferència “L’aventura d’emprendre”
Sr. Albert Bosch
Empresari des dels 26 anys, fundador d’INVERGROUP,  plataforma de gestió de projectes d’emprenedoria i projectes d’inversió en l’àmbit de l’energia i el medi ambient.
Entre altres aventures, ha creuat l’Antàrtida des de la costa fins al pol Sud, ha participat en vuit Dakars, és corredor habitual d’ultramaratons, ha fet més de 100 carreres de diferents disciplines d’esports extrems i ha completat el projecte 7 Cims amb l’Everest com a punt final.
11.15 hPausa
11.45 hPanell amb casos empresarials:
  • Privalia, Sr. Miguel Giribet
  • Air BNB, Sr. Kay Kuehne
  • SNTalent, Sr. Ivan Sala
  • Microsoft Innovation Center Productivity Center, Sr. Xavier Llobera
Presentació del panell empresarial i moderació del col·loqui a càrrec de:
Sr. Borja VilasecaCol·laborador d’“El País Semanal (EPS)”i del suplement econòmic “Negocios”, ambdós d’El País. Autor dels llibres El sinsentido común, El principito se pone la corbata iEncantado de conocerme.
13.30 hDinar relacional
15.00 hTaula rodona: “Emprenedoria internacional, noves formes de treballar”:
Amb la participació de:
Sr. Gonzalo BernardosVicerector d’Economia de la UB
Sr. Jesús BlancoInternational Sales Manager de Vueling
Sra. Pilar AlmagroDirectora general del Grup Vertisub
Sra. Francine HuamannEmpresa participant en el programa Erasmus For Young Entrepreneur
Moderada pel Sr. Carles Pons, Director General deCIRPROTEC SL  i President de la Comissió de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa
16.45 hClausura
17.15 hActivitats de networking (participació amb inscripció prèvia)
Speed  meetingentrevistes ràpides entre els participants.
Elevator pitch: espai de presentació de projectes al públic inversor en 2 minuts.
Espai dinamitzat pel Sr. Paco Sosa, Relacions Institucionals de  MediaPost 
Assistència gratuïta amb inscripció prèvia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada