dissabte, 1 de desembre del 2012

Article del Mes Compartit: La nostra Ambaixadora de les Emocions ens parla

Fa un parell de mesos vam acabar la saga d'articles destinats a les emocions, sabem que és un tema que dóna molt més de sí. Parlàvem de les Emocions que ens ho posen difícil i de com superar-les.
Això ho volem enllaçar amb les qualitats personals de tots nosaltres.
I per fer-ho ens centrarem en la Intel·ligència Intrapersonal i la persona que ens ajudarà a fer-ho és una de les nostres col·laboradores. A F.O.C. treballem amb un grup de persones que tenen el grau d'Ambaixadores, elles ens ajuden de formes molt diverses dins la nostra feina i s'especialitzen en un tema en concret.
Avui l'Ambaixadora de les Emocions ens ha regalat uns escrits de quan anava a escola. Parlen de la Por i de la Felicitat.
La Intel·ligència Intrapersonal és aquella que ens ajuda a comprendre'ns a nosaltres mateixos, a descobrir els nostres sentiments i emocions i a orientar la nostra conducta en base a aquest treball.  La podem relacionar molt íntimament amb la capacitat de ser introspectius, de rumiar les coses, d'analitzar les nostres formes de fer, de meditar, de plantejar-se objectius...

Primer fragment de la redacció, recordem d'una gairebé nena (i les correccions del la seva mestra) La intel·ligència es
treballa a totes les edats!

Fixeu-vos en la capacitat de donar voltes al concepte i de determinar que es una situació ocasional, que pot tenir graus de força, que la nostra personalitat hi influeix i que té un orígen totalment biològic.
Podríem dir que una redacció com aquesta ens començar a ajudar a definir la nostra relació amb la POR i això ja és treballar en la I. Intrapersonal.
Ens copiem aquesta frase que vam sentir una vegada:
"La vida es como un eco, si no te gusta lo que recibes, ten cuidado con lo que emites"

I penseu que un concepte que en parlem constantment con la FELICITAT i que sembla que sigui la meta de la nostra vida, serà igual?


Un cop aquí, rellegiu-vos el primer paràgraf, ¿llegas a la felicidad y ya está? es una explicació boníssima. Dins els nostres processos de Coaching, treballem trobar la felicitat en el camí, què t'agradi allò que fas mentre's arribes a metes més elevades per què quan hi arribis hauràs de marcar-ne de noves. L'esforç és felicitat, però un esforç ric i amb reforç positiu. 
I anem de nou al darrer paràgraf: "estas redacciones me ayudan un poco"
Per què no posar per escrit que sentim? ens fa adonar d'aspectes que el nostre cervell per estar viciat dins d'uns cercles de pensament a vegades no ens deixa veure.

Gràcies per aquest regal Ambaixadora!!!
Si algú més s'anima a fer-nos arribar pensaments, dubtes, ens trobeu a info@foc-web.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada