divendres, 18 de gener del 2013

Consells d'aniversari / Consejos de cumpleaños


La psico-pedagoga de la família F.O.C. ens dóna aquests consells professionals:

Font: F.O.C.
Els aniversaris són moments d'estar per un mateix, de cuidar-se, d'estimar-se i deixar-se estimar. És important fer aquesta parada anual per donar-se compte del que som, com estem, fer una mirada positiva a tot el que ens ha passat. I el més important, desitjar-nos a nosaltres mateixos el millor futur, el millor somni i finalment bufar les espelmes per que es pugui acomplir allò que volem. Feliç aniversari F.O.C., i per moltes espelmes que puguem bufar juntes!

Davant d'aquestes paraules només ens queda dir, i tant Roser! (es.linkedin.com/pub/roser-alegre-martin/1b/b69/629els fets simbòlics són importants des de la nostra infància, ens donen força i ens fan adquirir compromisos públics. No creguem que els nostres comportaments són
infantils per què encara tenim certs costums.
Celebre'm els aniversaris!

________________________________________________________________

La psico-pedagoga de la familia F.O.C. nos da estos consejos profesionales:

Los cumpleaños son momentos de estar por un mismo, de cuidarse, de quererse y dejarse querer. Es importante realizar esta parada anual para darse cuenta de lo que somos, como estamos, echar una ojeada positiva a todo lo que nos ha pasado. Y lo más importante, desearnos a nosotros mismos el mejor futuro, el mejor sueño y finalmente soplar las velas por que se pueda cumplir aquello que queremos. Feliz aniversario F.O.C., y ¡por muchas velas que podamos soplar juntas!


Ante estas palabras sólo nos queda decir, ¡por supuesto Roser! los hechos simbólicos son importantes desde nuestra infancia, nos dan fuerza y nos hacen adquirir compromisos públicos. No creamos que nuestros comportamientos son infantiles por qué todavía tenemos ciertas costumbres.
¡Celebremos los aniversarios!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada