dimecres, 16 de gener del 2013

Les sorpreses d'aniversari (manquen 5 dies)/ Las sorpresas de cumpleaños (faltan 5 días)

Font: F.O.C.

La Serena és una dissenyadora, creativa, artista amb la qual ja hem treballat força pel que no vam dubtar a contractar-la per perfilar la nostra idea d'aniversari i s'hi va implicar com sempre fa. De fet ja ens ha fet un regalet! 

Ella diu:

 Encara no fa un any que vaig conèixer F.O.C., però elles ja en fa cinc que treballen. Només s'ha de conèixer a les seves fundadores per veure d'on surt tota l'energia d'aquesta empresa. Quan em van encarregar la felicitació del seu 5è aniversari, em vaig alegrar, per una banda, perquè confiaven en mi per aquesta feina, però sobretot perquè en aquest context de cares llargues dues grans persones porten cinc anys, que es diu molt ràpid però són més de dues-centes seixanta setmanes treballant en, per i amb
el seu projecte. De tot cors us desitjo, molts anys més de F.O.C.!

Volem destacar la importància dels petits reptes que ens assenyala en el seu escrit. No cal mirar quants anys han passat, mirem les setmanes i tindrem més del que enorgullir-nos...a vegades en la nostra vida cal inclús repassar el dia i trobar-hi gestes positives.
El Coaching el duem a dins només cal parar-nos a fer menció de les coses que ens ajuden!

___________________________________________________________________


Serena es una diseñadora, creativa, artista con la que ya hemos trabajado en diversas ocasiones, por este motivo no dudamos en contratarla para perfilar nuestra idea de cumpleaós en la que se implicó como siempre hace. ¡De hecho ya nos ha obsequiado con un regalito! 

Ella dice:

Todavía no hace un año que conocí F.O.C., pero ellas ya hace cinco que trabajan. Sólo se tiene que conocer a sus fundadoras para ver de donde sale toda la energía de esta empresa. Cuando me encargaron la felicitación de su 5º aniversario, me alegré, por un lado, porque confiaban en mí por este trabajo, pero sobre todo porque en este contexto de caras largas dos grandes personas hace cinco años que viven de y con F.O.C.. Se dice muy rápido pero son más de doscientas sesenta semanas trabajando en, por y con su proyecto. De todo corazón os deseo, ¡muchos años más de F.O.C.!

Queremos destacar la importancia de los pequeños retos que nos señala en su escrito. No hay que mirar cuántos años han pasado, miramos las semanas y tendremos más del que enorgullecernos...a veces en nuestra vida hace falta *inclús repasar el día y encontrar gestas positivas.
El *Coaching lo llevamos adentro sólo hay que pararnos a hacer mención de las cosas que nos ayudan!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada