divendres, 1 de març del 2013

Article del mes:Passes per a la millora vital III (tercer pas del Coaching Creences limitants)

Font: FOC

LA NECESSITAT DE CANVI i QÜESTIONAMENT DEL PRESENT són els temes tractats fins ara sobre el Coaching. A l’article d’aquest mes ens abocarem a REFORÇAR LES CREENCES.
Hem de revisar els nostres valors i creences per què són el paraigües de tot allò que fem. A vegades la cultura, l’entorn no ens deixen veure massa bé amb que ens sentim bé i quin camí és el millor.  Ens cal recordar que vivíem de petits i que hem agafat de tot allò, els valors s’aprenen en el sí familiar.
Hem de revisar i reforçar les creences positives i reduir les limitadores.

A les sessions de Coaching podem treballar amb les distorsions cognitives i pensaments automàtics: per què ens posem barreres a nosaltres mateixos?
Al principi tots els nostres pensaments tenen la intenció positiva de fer-nos quedar com estem, de no arriscar-nos però a vegades hi ha una frontera molt fina i es converteixen en por que ens paralitza, frases com  no sabràs, és massa difícil, no seràs capaç, el no funcionarà Són la part limitant d’algunes creences.
S’ha d’ intentar fer coses noves, assolir objectius i treballar cognitivament el canvi conductual o de pensament segons les circumstàncies.

Us deixem una entrevista interessant:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada